LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

17 de febrer de 2017

SILENCI A LA VANGUARDIA I EL PERIODICO, SOBRE LA CARTA DE LA ONU, QUE RENYA A ESPANYA...A LA BARCELONA D' ABANS, D' AVUI I DE SEMPRE...17-02-2017...!!!

INTERNACIONAL doble fletxa ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ DIVENDRES, 17 DE FEBRER DE 2017 05:00 H
Silenci a La Vanguardia i El Periódico sobre la carta de l'ONU que renya Espanya.

L’Alt Comissionat pels Drets Humans mostra el rebuig a l’ambaixadora d’Espanya a Ginebra per la persecució política de les autoritats catalanes

Comentaris 1 
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )

L’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Drets Humans ha fet arribar una carta de rebuig per la persecució política de les autoritats catalanes a l’ambaixadora espanyola davant els organismes multilaterals situats a Ginebra a instàncies del Cercle Català de Negocis i del Cercle Mallorquí de Negocis, tal com informa la primera al seu web. Una notícia que de seguida ha donat la volta per tota la premsa digital catalana menys a La Vanguardia i El Periódico.
COMPARTEIX

       
URL curta
http://directe.cat/578887

ETIQUETES

etiqueta ambaixada, carta, cercle catala de negocis, drets humans, nacions unides, onu, proces
En ella, l’Alt Comissionat de l’ ONU pels Drets Humans recorda que el Dret Internacional empara l’exercici del dret a la lliure determinació dels pobles "en un entorn lliure d’amenaces i de l’ús de la força". Així mateix, denuncia la persecució política d’algunes autoritats catalanes per la convocatòria del 9N i mostra la seva preocupació per la continuïtat d’aquests judicis i la manca de predisposició del govern espanyol per conduir la secessió de Catalunya de forma pacífica i pactada.


Finalment, l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Drets Humans recorda la importància de l’exercici del dret a l’autodeterminació com a instrument en favor de la prevenció de conflictes i demana explicacions respecte a la posició del govern espanyol, així com per l’anomenada "operació Catalunya".


4 comentaris:

Josep ha dit...

M Trini, era de esperar. Yo me he preguntado en más de una ocasión (precisamente de estos dos periodicos)
Que harian en una eventual independencia de Catalunya?
Una abraçada.

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Los dos se pondrían, de parte de la corona y del gobierno pepero, por eso no han publicado la misma, y son tres folios, uno no lo han publicado...!!!
Muchas gracias estimadísimo Josep, un beso y otro a tu sra. Rosa de mi parte y a cuidarse mucho,..
BFDS y muchas gracias.

Tot Barcelona ha dit...

stoy de pruebas, pero con cietos problemas en los correos.
Un beso

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Estupendo, que se te arregle pronto, muchas gracias y un fuerte abrazo querido Miquel.
BFDS.