LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

29 de marzo de 2016

ESCOLA D'HORTSAVINYÀ,A LA BARCELONA D' ABANS, D' AVUI I DE SEMPRE...29-03-2016...!!!

MI VIDA Y MI HISTORIA

L’escola

QUI SOM?
Som una escola d’educació infantil i educació primària (3 a 12 anys) que està situada enmig del parc natural del Montnegre.
A ON ES TROBA HORTSAVINYÀ?
Hortsavinyà és un llogarret que pertany al municipi de Tordera i està situat al cor del Massís del Montnegre. Parlar d’Hortsavinyà és parlar de natura en el seu estat més pur; masies, boscos frondosos, vegetació mediterrània, passejades, silenci i aire pur. D’un temps ençà, un grup de veïns que viuen en masies han fet renéixer la vida en aquest paratge de gran bellesa.
D’Hortsavinyà, cal destacar l’esplanada de la bonica església de Sant Llop, l’església de Santa Eulàlia d’Hortsavinyà, l’ermita de l’Erola i Sant Miquel de Vallmanya. També hi podem admirar les alzines gegants de Can Portell.
Per accedir a Hortsavinyà es pot arribar des de Tordera, pel camí de Vallmanya, des de Calella, pel camí d’Hortsavinyà o bé des de Pineda, agafant Quatre Camins o bé el Camí de les Costes tot pujant la riera amunt. Tots els trajectes són preciosos i passen per boscos d’alzina, per pinedes i per boscos de castanyer magnífics.
COM POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES?
Escola d’Hortsavinyà
Pla de l’Església s/n
08490 Tordera
a8059093@xtec.cat

Tel. 937443070
8 comentarios:

Tot Barcelona dijo...

Qué fotos más bonitas ...
salut

Mª Trinidad Vilchez dijo...

Gracias Miquel, y un buen paseo respirando aire puro y fresco, lo único que el día estaba nublado.
Un beso guapo.

Chordi dijo...

Vaya par.....dando envidia a los pobres currantes, espero que por lo menos lo hayais pasado requetebién, un abrazzo y mucha envidia sana.

Mª Trinidad Vilchez dijo...

Todavía tengo agujetas en los muslos, ya me voy a dormir, que hoy de vuelta ha sido mucho trabajo.
Un beso y muchas gracias CHORDI, y no tengas envidia, es solo un gran paseo para oxigenarse y no oír ruído de coches, solo de pajarillos.
Un abrazzzoo y bona nit.

euge.guardiola dijo...

Cuando veo algo tan estupendo como lo que habéis hecho, aparte de disfrutarlo y dejarme llevar por su belleza, siento una vocecilla interior que me dice: "espabila, Euge, y sigue el ejemplo de esta pareja, que hace las cosas muy bien.

Mª Trinidad Vilchez dijo...

Muchas gracias EUGE:
No es mi pareja, es mi hijo.
Y el paseo estupendo, aún tengo agujetas...!!!
Un abrazo.

euge.guardiola dijo...

Me he expresado mal, ya sabía que es tu hijo.

Mª Trinidad Vilchez dijo...

Estupendo EUGE, Besos.