LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

9 d’octubre de 2014

ALEXANDRE GRIMAL NAVARRO ,PRESENTACIÓ DEL QUADRE ARQUER I CÉRVOL, I EL SEU LLIBRE,L'ART RUPESTRE DEL COGUL,9-10-2014...!!!

MI VIDA Y MI HISTORIA
Aquest quadre representa la pintura paleolítica ARQUER I CÉRVOL, pintada amb els dits, la "V", de l'11 de setembre i la senyera voltant.

La Veu de Catalunya del 10 d'abril de 1908.
Aquesta tarda, he tingut el plaer d'anar convidada per el meu amic Alexandre Grimal, a la presentació d'una exposició de quadres de diversos pintor@s, ha estat fantàstic les extenses i grates explicacions que ha donat sobre l'Art Paleolític i com pintaven a mà les seves pintures, en el primer vídeo Alexandre dóna la valuosa explicació de l'Arquer i el Cérvol.
 Aquí tenen el seu llibre, una extensa i certa explicació de l'Art Paleolític.
L'ART RUPESTRE DEL COGUL

Primeres Imatgues Humanes a Catalunya.


 El dia 13 de Novembre a les 19,30, en la Sala Montserrat Roig, del Pati Llimona, exposaran amb una fusió amb Tòquio III, una interessant exposició, no us la perdeu, allà estaré, moltes gràcies Alexandre.
Alexandre Grimal Navarro, nascut al 1943, és pintor i cursà estudis a l'escola de belles Arts Sant Jordi de Barcelona.Ha mantingut durat tota la seva trajectòria professional un especial interès pels processos tècnics i plàstics (pintura mural, gravat...), la qual cosa li ha permès introduir-se en l'estudi de l'art rupestre.des de 1986 desenvolupa una intensa actividad científica, participant activament en projectes d'investigació referits a l'art rupestre prehistòric en diferents comunitats i ha estat eldescubridor de més d'una vintena de noves estacions parietals.