LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

27 d’agost de 2014

FESTES DE SANTS...2014,1ª PARTE...BARCELONA...27-08-2014...!!!

MI VIDA Y MI HISTORIA
Comença la vintena Festa Major Alternativa de Sants

Ahir nit el popular cercacarrers va donar el toc d'inici a la vintena Festa Major Alternativa de Sants. Aquesta edició es celebrarà des d'avui i fins diumenge al Parc de l'Espanya Industrial, quan arribarà l'esperada Cursa de Carretons al Carrer Jocs Florals. Enguany també tornarà la Festa Major Alternativa Infantil, amb diverses activitats per als més menuts.

La vintena edició de la Festa Major Alternativa aplegarà diversos grups santsencs com els Sants Estació, Rage Against Antonio Machine, Bolson o el veterà DJ Fumantxú, a més de destacats caps de cartell com Def Con Dos, el Niño de la Hipoteca o Los Barrankillos. També hi haurà lloc per a la cultura popular amb el Crema-Pica-Puja de dijous, el concurs de paelles, la cursa de pasteres i la cursa de carretons.


Amb motiu dels vint anys l'Assemblea de Barri de Sants ha elaborat un manifest recordant els origens de la Festa Major Alternativa i la seva evolució fins a convertir-se en el que és a dia d'avui. Vint anys que l'han portat per diversos espais i que han implicat a diverses generacions de veïns i veïnes en la que és probablement una de les Festes Majors autogestionades més importants del país.

Podeu llegir el manifest complet fent clic aquí

2 comentaris:

Lola Gonzalez .L ha dit...

Una maravilla para los niños y no tan niños,que no decaiga estas obras,un besico

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Muchas gracias LOLA,esta noche, sardinada popular y habaneras.
Un abrazo.