LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

13 de juliol de 2014

CASA GALLOFRÉ, 1914-2014...CARRER DE MANSO, BARCELONA...13-07-2014...!!!

MI VIDA Y MI HISTORIA
El barri de Sant Antoni celebra els 100 anys de la popular Casa Gallofré, situada al número 68 del carrer de Manso. El mercat ha estat sempre un punt neuràlgic de la vida comercial i social del barri. La família Gallofré farà un segle que hi té el negoci.
Al capdavant hi ha la tercera generació, però la quarta ja hi treballa. Segueixen com sempre, dedicats al gènere de punt. Ara, afronten amb resignació i fent ús dels estalvis i de la moderació dels sous, la situació de pas que viu el mercat amb la remodelació integral que s’hi està fent. Estan convençuts que quan l’espai torni a obrir es recuperarà la vida i el moviment característics de la zona. Ells, però, volen mantenir el tret diferencial, tant amb el gènere que venen com amb les característiques de la botiga, que està igual que quan la van obrir.
4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando me acerco a la Moritz, desembocando por Joaquim Costa, me gusta acercarme, pasar y observar Casa Galofré y reírme, cariñosamente, de su expositor en escaparate. Entrañable. Gracias Trinidad, por tus letras allí.

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Gracias querido anónimo.
Saludos cordiales

Josep ha dit...

Mª Trini, sabes que me pasa con esta tienda? que la encuentro antigua, pero no la decoración, ni el edificio, es el genero. Ha veces nos hemos parado allí y no veo nada que me guste. Si por ejemplo lo comparo con "El Indio" el genero de allí siempre se usa, el otro es como pasado de moda.
Me parece que no lo he explicado bien, pero tu me has entendido.

Un petó, amiga meva.

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Te entiendo querido y estimado JOSEP, se a lo que te refieres.
Lo has explicado perfectamente bien.


Un petó, amic meu i una abraçada ben forta, moltes gràcies i una bona setmana.