LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

31 de maig de 2013

BARCELONA...EL OLVIDO DEL FORAT DE LA VERGOÑA Y EL DETERIORO DE UNAS ZONAS DEL BORN...31-05-2013...

MI VIDA Y MI HISTORIA


Jaume Giralt
Jaume Giralt


6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

es d'agrair la tasca de conservació de la memòria de la ciutat que tu, en Miquel i altres feu. Potser us ho agraïrà poca gent, però entenc té molt de merit, i jo si us ho agraeixo.

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Hola Francesc, bon dia, gràcies a tu per les teves paraules, Miquel, i molts altres fan que aquesta Barcelona, no caigui en l'oblit ...!
Moltes gràcies i una abraçada.

Miquel ha dit...

Ostres ¡¡¡ quina guapada de fotos ¡¡¡

Un abrazote als dos..Tu MTRINIDAD porque te estimas a Barcelona y siempre nos pones algo que nos abre el apetito...I tu FRANCESC, perquè tens sentit comú, una qualitat que s'està perdent en l'ésser humà. No ets fanàtic i no t'aferres a una idea com la veritat absoluta. M'agrada com a parles del Barça sense esquinçar-te les vestidures; com apliques "el sindrome de la vida" a la teva existència; o com escoltes als altres sense que la teva idea prevalgui.

Una abraçada MTRINIDAD . Un abrazote FRANCESC

Salut

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Moltes Gràcies Miquel,per les teves paraules, i tens raó en una cosa, ningú té la veritat absoluta, ni quan es parla del Barça ... O d'una altra cosa.
Una abraçada i BCDS.

Josep ha dit...

Mª Trini, ves como muchas veces tengo que lamentar no ser el primero, aun que no te guste que lo diga--es broma--Yo hoy hubiese dicho también lo mismo que Francesc. Si no fuera por vosotros cuantas cosas me perdería. Os lo agradezco mucho.

Que pases un buen fin de semana.

Un beso.

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Querido Josep, tú no lamentes nada, y lo importante es llegar, en todo y acordarse si se puede de todo.
Un abrazote amigo y BFDS, petons y moltes gràcies...