LinkWithin

http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/

28 de juny de 2011

LOS BOMBEROS DE LA ANTIGUA CASERNA DEL CARRER PROVENÇA...1ª PARTE ---BARCELONA ---28-06-2011 ....Y UN HOMENAJE A

MI VIDA Y MI HISTORIA
                   
BARCELOFÍLIA            ( clicar)
ANTIGUO Nº DE TF. DE LOS BOMBEROS...

EL TECNÍGRAF 
VER VÍDEO, HAY VARIOS VÍDEOS DESPUÉS, EN ACTO DE SERVICIO FANTÁSTICOS, MUCHAS GRACIAS POR TODO QUERIDOS BOMBEROS, BESOS Y ABRAZOS.

LA MALLA
Els Bombers de Barcelona han obert aquest dilluns les portes d’una col·lecció que recull uns 300 articles, entre estris i vehicles antics, recol·lectats pels mateixos bombers i guardats a la caserna de l’Eixample. Ara temen que aquest material es perdi ja que l’edifici s’ha d’enderrocar d’aquí a un mes i mig.
HTTP:www.ANOTHERBCN

EL PUNT NOTICIAS


VIDEO DE LA ANTIGUA CASERNA DE BOMBERS


Maravillosa y panorámica foto regalada por el SR. Miquel Cartisano, de ...
Tot Barcelona   ( clicar...); Muchas Gracias como Siempre,  eres único, contigo rompieron el molde Gracias y abrazos.


HOY  MARTES , 28-06-2011


Hoy mismo , he pasado por la antigua caserna del bombers, del carrer Provença, y el ruído ensordecedor de una escavadora destructora, el calor y la nostálgia , de haber pasado por allí miles de veces y ver a esos bomberos tan hermosos , por fuera y por dentro, el cuerpo para mí más querido y respetado y por muchísimas personas.
Instituciones, políticos, gobierno...recortaros un poquito vuestro sueldo y destinarlo a estos SRES. Bomberos, que su altruismo y valor ha quedado demostrado en toda su larga y dilatada História, a los caídos en servicio, los que ahora apagan fuegos de bosques, y los que se incorporarán, a TODOS , un gran abrazo, con todo mi cariño. ( no conozco a ninguno personalmente...)
Este pequeño  y humilde homenaje , es para vosotros queridos bomberos de Barcelona, no sé si en el Parc  Nou, estaréis mejor...Lo único que os deseo es mucha SALUD, y que siempre DIOS, os bendiga...Queridos bomberos.
Tambien mi agradecimiento a los magníficos blogs Barcelofília, a Miquel Cartisano de Tot BarcelonaLa Malla, anohterbcn, El Punt y btv, noticias y al Tecnigraf... Y como siempre a YouTube, a todos Muchas Gracias...Abrazos
A la izquierda el Clínic, al frente el Mercat provisional del NINOT...
mNactec    (clicar...)

2 comentaris:

bar.cel.ona.uta ha dit...

Gràcies Trini. Aquesta Caserna dels Bombers del carrer Provença està molt associada a la meva infantesa i adolescència, ja que cada dia hi passava per anar i tornar de l'escola.
Ara hi faran l'ampliació del Clínic i espero que treguin aquesta aberració que va fer el senyor Hereu de fer servir la plaça de l'escultura de Miró (Dona i Ocell) del Parc de l'Escorxador per posar-hi un parc de bombers provisional. Quin fàstic!!! Els veins del barri no li hem perdonat i així li ha anat... ja no és alcalde.

trinidad ha dit...

Hola Barcelofilia:
Avui just he passat, i una excavadora estava tirant les últimes parets del que va ser la caserna de bombers, i de veritat m'he posat trist, com van destruint tot, per fer només disseny ...
Resulta, que després de fer aquestes fotos amb runes, em poso a mirar fotos a internet de la caserna i em surten unes fotos teves precioses del teu bloc i un post preciós, i no m'he pogut resistir, són precioses, de veritat i aquest post, jo no t'ho havia vist.
No obstant això, he posat l'enllaç del teu valent bloc, perquè és bo, ja saps que el segueixo i quan veig aquestes fotos antigues em quedo extasiada, com ahir per ejenplo amb l'hotel Colon ...
I de veritat que sento que l'hagin destruït, aquest alcalde Hereu, el mateix que Porcioles i el mateix que N. i N, amb la preciosa Rotonda, un altre disgust ... I abans havia d'haver sortit, no ens mereixem segons que polítics ...
Les gràcies te les dono a tu per ser com ets, Gràcies de Mari Trini.